UUSITTU ILME NETTISIVUILLA

Mahtavaa, että olet löytänyt uusille nettisivuilleni!

Kevät on ollut muutoksen aikaa työrintamalla ja ilokseni pääsen kertomaan, että olen uudistanut palveluita vastaamaan nykyajan tarpeita ja asiakkaiden toiveita. Näiden muutosten ytimessä on ratkaisukeskeinen valmennus, apua palautumiseen ja erilaiset hoidot, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja mielenrauhaa. Löydät alta tärkeimmät uudistukset ja uudet ominaisuudet, jotka auttavat sinua löytämään tasapainoa ja voimavaroja arjen keskellä.

Uudistettu Nettisivusto: Helppokäyttöisyys ja Selkeys

Uudet nettisivut on suunniteltu käyttäjäystävällisiksi ja selkeiksi. Olen parantanut sivuston navigointia ja ulkoasua, jotta löydät etsimäsi tiedot ja palvelut vaivattomasti. Käyttöliittymä on moderni, mikä tekee sivustolla surffailusta miellyttävää sekä mobiililaitteilla että tietokoneella.

Ratkaisukeskeinen Valmennus eli coaching: Tukea ja Työkaluja Arkeen

Ratkaisukeskeinen valmennus on uusin palvelu, joka keskittyy löytämään konkreettisia ratkaisuja arjen haasteisiin. Valmennus tarjoaa käytännönläheisiä työkaluja ja menetelmiä, joiden avulla voit kehittää itseäsi ja saavuttaa tavoitteesi. Valmentajana tuen sinua matkallasi kohti parempaa hyvinvointia ja tasapainoisempaa elämää.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi ja erilaiset hoidot: Rentoutumista ja Hyvinvointia

Palveluista löydät tutut hoitomuodot: koko kehon vyöhyketerapian ja hieronnan sekä tukihoitomuotona BEMER terapia ja erilaiset analyysit yhteistyössä MDD:n kanssa. Nämä hoidot auttavat kehoa ja mieltä palautumaan arjen kuormituksesta, vähentävät stressiä ja edistävät kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Olen innoissani muutoksesta!

Kiitos huikeille yhteistyökumppaneille, jotka mahdollistivat sivujen uuden ilmeen: JN-marketing Oy, Valokuvaaja Mari Ruokonen, Valmennuskulma ja sanallistaja Riitta Suominen. Yhteistyössä on voimaa. Lämmin kiitos!

Käy tutustumassa ja kuulostelemassa uusia palveluita ja sivujen ilmettä. Ota rohkeasti yhteyttä, jos jokin resonoi juuri sinun tämän hetken tilanteeseen.

Ihanaa kesää!