Satu Järvenpää - Vyöhyketerapiaa
 
      
Vyöhyketerapia Etusivu   
Vyöhyketerapia Yritystiedot  
Vyöhyketerapia Palvelut  
Vyöhyketerapia Tuotteet  
Ecoway hyvinvointituotteet Arctic Nutrition hyvinvointituotteet  
Vyöhyketerapia Ajankohtaista  
Vyöhyketerapia Hinnasto    
Vyöhyketerapia Yhteystiedot  
Vyöhyketerapia Linkit    
Vyöhyketerapia Ota yhteyttä     
Vyöhyketerapia Ajanvaraus    


Ajankohtaista:   
Vyöhyketerapia Vyöhyketerapia

TARJOUS Vyöhyketerapia ja refleksologia koliikkivauvan hoidon tukena -30%
[13.12.2017]

Rautavarastot kuntoon
[09.10.2017]

TARJOUS hierojaharjoittelija vastaanotolla 1.-27.6.
[01.06.2017]

 
Satu Järvenpää Facebookissa


Tilaa lahjakortti

 
 
Jäsenrekisterissä:  
Luonnonlääketieteen Keskusliitto LKL ry  
   
Vuokrattavana:  
Vyöhyketerapia Lomamökki Lapissa  
   
  
  Ajankohtaista

Naisday-messut Turussa
Satu Järvenpää osallistui Naisday-messuille 8.-9.3.2008, klo 9-17, Caribia, Turku. Messut järjestettiin tänä vuonna 14. kerran. Täydentävät hoitomuodot olivat mukavasti esillä, sillä vyöhyketerapiaa löytyi useastakin hoitopisteestä, samoin kuin intialaista päähierontaa. Havaittavissa on, että yleisö haluaa vaihtoehtoja perinteisten hoitomuotojen rinnalle. Kysyntä yllätti, sillä näytehoitoja riitti molemmille päiville aamusta messuovien sulkeutumiseen saakka. Ikäjakauma oli laaja, vierailijoissa löytyi nuoria naisia samoin kuin eläkeiän saavuttaneita. Ihmiset olivat aidosti kiinnostuneita mitä kaikkea vyöhyketerapialla voi saada aikaiseksi. He tulivat juttelemaan avoimin mielin ja päivän mittaan sain käydä läpi useita antoisia keskusteluja.Laaja kävijämäärä
Tänä vuonna osallistujia oli runsaat 9808 kävijää. Yli sadan messuosaston ammattilaiset sekä lähes viidenkymmenen ohjelmanumeron hyvinvointivinkit saivat naiset etsimään tapahtuman keskeltä uutta minää, jonka he varmaan jollain tasolla löysivätkin. Naisdayn tehtävänä on ollut nostaa naisellista itsetuntoa ja tarjota piristystä sekä vaihtoehtoja - ja siihen se pyrkii jatkossakin.
Ensi vuonna Naisday -tapahtuma järjestetään 7. - 8.3.2009.


Kävijöiden kysymyksiä

"Voiko vyöhyketerapiasta olla apua painonhallinassa?"
- Kyllä vyöhyketerapiaa suositellaan myös painonhallintaan. Sen avulla on mahdollista mm. vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Lisäksi hoitoon voi liittää ns. puhdistavia hoitoja, joiden tarkoituksena on edistää kuona-aineiden poistumista kehosta. Koska ravinnon merkitys painonhallinassa on merkittävä, ruokavalio-ohjeiden laadinta on osa kokonaisvaltaista painonhallintaohjelmaa. Tarvittaessa siihen lisätään myös lisäravinneohjeistus.

"Olenko minä näin sairas, kun jalkapohjassani tuntuu olevan vain arkoja ja kipeitä kohtia?"
- Vaikka kipeitä kohtia löytyisi useitakin, ei se tarkoita että ihminen on heti sairas. Vyöhykkeen alla oleva elin tai elintoiminto on epätasapainossa ja painelussa tuntuvalla kivulla se viestittää vyöhyketerapeutille, että tämä toiminto tarvitsee hoitoa. Kivun ilmetessä hieromista jatketaan, jolloin kipukin alkaa hellittämään ja näin keho on saanut viestin tasapainottaa juuri sen kohdan toimintaa. Kipu ei saa olla raastavaa eli usein puhutaan "hyvänolon kivusta".

"Kuinka usein vyöhyketerapiassa on hyvä käydä?"
- Käyntimäärät ovat yksilöllisiä. Suosituksena on, että ensimmäiset 2-5 kertaa käytäisiin viikon välein. Joku saattaa saada avun jo muutamasta kerrasta, toisen tarvitessa hoitoa jopa vuoden. Käyntikertoja vähennetään asteittain siten, että ylläpitävä hoito tapahtuisi kerran kuukaudessa.Messutunnelmia
Ensimmäinen osallistumiseni messuille oli minulle positiivinen yllätys. Messustandin sisustus alkoi ystävän avustuksella jo hyvissä ajoin perjantai-iltapäivällä ja paikka oli valmiina itse tapahtumaan jo ennen kuin suurin osa näytteilleasettajista oli edes saapunut paikalle.Lauantaiaamuna saapuessani paikalle klo 8, oli messuovien takana jo jono. Odotin ovien avautumista innolla. Ensimmäiset 45 minuuttia olivat odottelua ja tarkastelua siitä, mitä päivä tuo tullessaan. Ihmiset tulivat ja menivät - he selvästikin kartoittivat mitä messutarjontaa tänä vuonna löytyy.Ensimmäinen uskalias saapui luokseni näytehoitoon 9.45 ja sen jälkeen kalenteri täyttyi rivakassa tahdissa aina viimeiseen aikaan saakka. Tunnelma oli huipussaan ja tapahtuma täynnä naisenergiaa.Kiitos kävijöille ja tukijoukoille
Messut antoivat minulle innostusta ja iloa jatkaa tärkeäksi kokemaani työtä. Lämmin kiitos kaikille näytehoidoissa olleille ja osastollani vierailleille. Oli ilo kertoa teille vyöhyketerapian maailmasta. Kiitos myös niille asiakkaille, jotka varasivat ajan jo vastaanotolleni.

Lämpimät kiitokset myös teille, jotka olette antaneet omaa aikaanne ja tukeanne minulle ja toiminnalleni. Kiitos rakkaalle perheelleni: Tapsa, Juuso ja Ina, vanhemmilleni, veljelleni Juhalle ja hänen perheelleen - etenkin Lassille, Annelle, Minnalle, Marja-Leenalle ja Annille. Apunne ja tukenne on ollut korvaamaton!

Messupäivien kilpailuissa onnetar suosi:

Ulpu-Maria Ikonen
Pirjo Heinonen

Tervetuloa terapiaan!


 

  
Vyöhyketerapia       PALVELUT TUOTTEET KUUKAUDEN TUOTE   Vyöhyketerapia
Vyöhyketerapia    
© Satu Järvenpää tmi

Yhteystiedot »

Rekisteriseloste »

satu.jarvenpaa (a) me.com

   
Refleksologinen vyöhyketerapia
Hyvinvointipalvelut yrityksille
Klassinen-/urheiluhieronta
BEMER-terapia
Detoksifikaatio-ohjelma
Hivenaineanalyysi
Lisämunuaisen toiminnan analyysi
 
Lisäravinteet

Fytocos

Arctic Nutrition -tuotteet

Arctic Nutrition Kanta-asiakkuus

Muut tuotteet

VITAL - TERNIMAITO JA MUSTIKKAVALMISTE

Ternimaito sisältää B-12 -vitamiinia, joka edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja osallistuu solujen jakautumisprosessiin. Mustikka auttaa ylläpitämään tervettä mahalaukun ja ohutsuolen limakalvoa sekä silmien terveyttä.
Lue lisää »
  Vyöhyketerapia
                 
Vyöhyketerapia Design by Ad Express Vyöhyketerapia