Satu Järvenpää - Vyöhyketerapiaa
 
      
Vyöhyketerapia Etusivu   
Vyöhyketerapia Yritystiedot  
Vyöhyketerapia Palvelut  
Vyöhyketerapia Tuotteet  
Ecoway hyvinvointituotteet Arctic Nutrition hyvinvointituotteet  
Vyöhyketerapia Ajankohtaista  
Vyöhyketerapia Hinnasto    
Vyöhyketerapia Yhteystiedot  
Vyöhyketerapia Linkit    
Vyöhyketerapia Ota yhteyttä     
Vyöhyketerapia Ajanvaraus    


Ajankohtaista:   
Vyöhyketerapia Vyöhyketerapia

TARJOUS Vyöhyketerapia ja refleksologia koliikkivauvan hoidon tukena -30%
[13.12.2017]

Rautavarastot kuntoon
[09.10.2017]

TARJOUS hierojaharjoittelija vastaanotolla 1.-27.6.
[01.06.2017]

 
Satu Järvenpää Facebookissa


Tilaa lahjakortti

 
 
Jäsenrekisterissä:  
Luonnonlääketieteen Keskusliitto LKL ry  
   
Vuokrattavana:  
Vyöhyketerapia Lomamökki Lapissa  
   
  
 

Ajankohtaista

Luontaishoitoalalle asiallinen lakiesitys

A l l e k i r j o i t a   a d r e s s i !
www.adressit.com/lkks

Tarpeellinen lainsäädäntö
Yli puolet suomalaisista käyttää luontaishoitoja muodossa tai toisessa ja kiinnostus lisääntyy kasvavaa vauhtia. Suomessa toimii ammattimaisesti tuhansia luontaisterapeutteja, joiden koulutus täyttää kansainväliset vaatimukset. Tarvitsemme lainsäädäntöä, joka edistää hoitojen oikeaa käyttöä ja määrittelee koulutusvaatimukset sekä luontaisterapeuttien aseman terveydenhuollossamme. Potilasturvallisuuden parantamiseksi tarvitsemme terapeuttirekisterin ja ammattinimikesuojan asianmukaisesti koulutetuille terapeuteille.

Kansainväliset suositukset ja koulutus
WHO ja EU suosittavat jäsenvaltioilleen kansallisen lainsäädännön luomista ja luontaishoitojen kehittämistä osaksi terveydenhuoltoa. Suomessakin tulee tunnustaa luontaishoitojen merkitys kansanterveyden ja -talouden kannalta ja säätää laki, joka takaa kansalaisille oikeuden ja vapauden valita hoitonsa.

Koululääketiede ja luontaishoidot täydentävät toisiaan. Lääkäreiden ja hoitoalan koulutukseen tulee sisällyttää perehdyttäminen luontaisterapia-alaan ennakkoluulojen poistamiseksi ja hyvän yhteistyön aikaansaamiseksi.

Lainsäädäntöä pohtiva työryhmä
Sosiaali- ja terveysministeriössä parhaillaan lainsäädäntöä pohtivan työryhmän työ päättyy maaliskuun lopussa. Työryhmä koostuu pääasiassa henkilöistä, joilla on erittäin kielteinen asenne luontaisterapioihin ja jotka ovat julkisuudessakin rummuttaneet "puoskarilain" aikaansaamiseksi Suomeen. On siis mahdollista, että työryhmän enemmistö tulee esittämään säädöksiä, jotka kieltävät laajojen potilasryhmien sairauksien hoidon, ennaltaehkäisemisen ja jopa vaivojen lievittämisenkin muilta kuin terveydenhuollon ammattihenkilöiltä.

Luontaishoitojen vahvuudet:

  • Kokonaisvaltaisuus. Asiakasta lähestytään ainutlaatuisena yksilönä ja psykofyysisenä kokonaisuutena sekä osana sosiaalista ympäristöään. Niinpä myös hoito on kokonaisvaltaista ja jokaiselle henkilökohtaisesti suunniteltua. Terapeutti pyrkii korjaamaan elimistössä ilmenevää epätasapainoa ja panee liikkeelle potilaan omat paranemiseen liittyvät voimavarat. Terveellisiin elämäntapoihin ohjaavat keskustelut ovat olennainen osa hoitoa.

  • Ennaltaehkäisy. Pienetkin oireet ovat kehon epätasapainon merkkejä, joihin voidaan puuttua varhaisessa vaiheessa ja siten ennaltaehkäistä sairauden syntyä.

  • Tehokkuus ja taloudellisuus. Potilaan tutkimus ja hoidot eivät vaadi kalliita teknisiä laitteita. Hoidon kustannukset ovat koululääketieteen hoitoja edullisemmat ja hoitotulokset ovat hyviä.

  • Hoidetaan terveyttä, tilaa, vaivoja. Luontaishoidoilla voidaan auttaa myös niitä ihmisiä, joiden vaivoihin koululääketieteellä ei ole hoitokeinoja.

  • Hellävaraisuus. Hoidot ovat miellyttäviä ja niitä voivat käyttää myös potilaat, jotka eivät voi käyttää synteettisiä lääkkeitä niiden sivuvaikutusten vuoksi.

  • Turvallisuus. Pääsääntöisesi terapeutit ovat hyvin koulutettuja, vakavasti ja vastuuntuntoisesti työhönsä suhtautuvia henkilöitä. He osaavat myös arvioida, milloin potilas tarvitsee lääkärin tutkimuksia ja hoitoa. Luontaishoidossa potilasvahinkoja tapahtuu erittäin harvoin.
Uusi asiaan perehtynyt työryhmä
Sosiaali- ja terveysministeriön on asetettava uusi työryhmä, joka ryhtyy välittömästi valmistelemaan ajanmukaista ja asiallista lakia luontaisterapia-alalle. Vaadimme myös virkamiehiltä tehtävän edellyttämää perehtymistä alaan ja asiallista valmistelua työnryhmän työn perustaksi.

Adressi luovutetaan peruspalveluministeri Paula Risikolle huhtikuun alussa.

Allekirjoita adressi: www.adressit.com/lkks

  
Vyöhyketerapia       PALVELUT TUOTTEET KUUKAUDEN TUOTE   Vyöhyketerapia
Vyöhyketerapia    
© Satu Järvenpää tmi

Yhteystiedot »

Rekisteriseloste »

satu.jarvenpaa (a) me.com

   
Refleksologinen vyöhyketerapia
Hyvinvointipalvelut yrityksille
Klassinen-/urheiluhieronta
BEMER-terapia
Detoksifikaatio-ohjelma
Hivenaineanalyysi
Lisämunuaisen toiminnan analyysi
 
Lisäravinteet

Fytocos

Arctic Nutrition -tuotteet

Arctic Nutrition Kanta-asiakkuus

Muut tuotteet

VITAL - TERNIMAITO JA MUSTIKKAVALMISTE

Ternimaito sisältää B-12 -vitamiinia, joka edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja osallistuu solujen jakautumisprosessiin. Mustikka auttaa ylläpitämään tervettä mahalaukun ja ohutsuolen limakalvoa sekä silmien terveyttä.
Lue lisää »
  Vyöhyketerapia
                 
Vyöhyketerapia Design by Ad Express Vyöhyketerapia