Satu Järvenpää - Vyöhyketerapiaa
 
      
Vyöhyketerapia Etusivu   
Vyöhyketerapia Yritystiedot  
Vyöhyketerapia Palvelut  
Vyöhyketerapia Tuotteet  
Ecoway hyvinvointituotteet Arctic Nutrition hyvinvointituotteet  
Vyöhyketerapia Ajankohtaista  
Vyöhyketerapia Hinnasto    
Vyöhyketerapia Yhteystiedot  
Vyöhyketerapia Linkit    
Vyöhyketerapia Ota yhteyttä     
Vyöhyketerapia Ajanvaraus    


Ajankohtaista:   
Vyöhyketerapia Vyöhyketerapia

TARJOUS Vyöhyketerapia ja refleksologia koliikkivauvan hoidon tukena -30%
[13.12.2017]

Rautavarastot kuntoon
[09.10.2017]

TARJOUS hierojaharjoittelija vastaanotolla 1.-27.6.
[01.06.2017]

 
Satu Järvenpää Facebookissa


Tilaa lahjakortti

 
 
Jäsenrekisterissä:  
Luonnonlääketieteen Keskusliitto LKL ry  
   
Vuokrattavana:  
Vyöhyketerapia Lomamökki Lapissa  
   
  
 

Ajankohtaista - arkisto 2011

LOMALLA

Olen lomalla 22.12.2011-2.1.2012 välisen ajan.

Kiitos kuluneesta vuodesta!
Nähdään taas ensi vuonna.
[22.12.2011]


MITä PUKIN KONTTIIN??

Anna läheisillesi lahjaksi hyvinvointia!

Ecoway mahdollistaa sen Sinulle helposti. Wellness-jäsenyys opiskelija -lapsellesi tai ikääntyvälle vanhemmallesi kätevästi suoraan postilaatikkoon tai Kanta-asiakkuus, jos käyttäjiä on enemmän kuin yksi.

Saatavilla myös perinteisiä lahjakortteja

erilaisiin hoitoihin mm. refleksologinen vyöhyketerapia, Hot Stone -kivihoito sekä Intialainen päähieronta ja hivenaineanalyysi. Tarjolla lisäksi erilaisia hoitotuotteita! Tilaaminen käy helposti soittamalla tai yhteydenottokaavakkeella.
[11.12.2011]MIKSI D-VITAMIINI ON TäRKEä TERVEYDELLEMME?

D-vitamiinin on hormoni, joka on kemiallinen viestiaine. Muita tunnettuja solun toimintaan vaikuttavia hormoneja ovat mm. tyroksiini, estradioli, kortisoli, retinoli, estradioli, testostreoni ja D-VITAMIINI. Se on ainoa kehon ulkopuolelta tuleva hormoni, jonka saantiin pystymme suoraan itse vaikuttamaan.

D2-vitamiini on kasviperäinen, jota kehomme ei itse valmista. Se on siis saatava ravinnosta!

D3-vitamiinia muodostuu iholla kolesterolista auringon säteilyn avulla. Sitä saa hyvin pieniä määriä myös ravinnosta. D-vitamiinilähteitä ravinnossa ovat mm. rasvaiset kalat (kasvatetun lohen pitoisuuden reippaasti matalammat), kananmunan keltuainen, maitotaloustuotteet, sienet ja hiiva.

D-vitamiinin reseptoreita on joka solussa ja niiden tehtävänä on solujen välinen viestintä. Koska D-vitamiinin reseptorit ovat solun tumassa, sen vaikutukset yltävät solujen käyttäytymiseen ja tulehdusreaktioihin.

Vallitsevissa sairauksissa on aina taustalla ns. Hiljainen krooninen tulehdus ja kaikissa sairauksissa geneettinen osatekijä on mukana tavalla tai toisella. Ilari Paakkarin mukaan ”D-vitamiini voidaan yhdistää epidemiologisesti mihin tahansa positiiviseen terveysvaikutukseen”.

Mihin kaikkeen?

Osteoporoosi:
D-vitamiini lisää kalsiumin ja fosforin imeytymistä suolistosta luustoon, joten se ennaltaehkäisee murtumia ja nopeuttaa leikkauksista toipumista.

Aivot:
D-vitamiini pitää yllä muistia, oppimis- ja päättelykykyä sekä edistää henkisiä toimintoja. Yhdysvaltalaisissa tutkimuksissa on löydetty yhteys kognitiivisten toimintojen laskun ja D-vitamiinin saannin välillä. Tällöin myös dementian riski lisääntyy.

Diabetes:
Odottavan äidin D-vitamiinin puutos heikentää lapsen luontaisen immuunivasteen kehittymistä ja voi altistaa autoimmuunisairauksille mm. diabetes ja MS. Sen puute ohjelmoi sikiön perintötekijöitä väärin.

Alhaiset tasot raskauden ja varhaislapsuuden aikana altistavat lapsen 1-tyypin diabetekselle. Tutkimuksissa on todettu D-vitamiinin vaikuttavan insuliinin eritykseen positiivisesti.

Verenpaine:
D-vitamiinilla on sama toimintamekanismi kuin verenpainelääkkeellä eli se vaikuttaa angiotensiiniä hillitsevästi. Sillä on siis korkeaa verenpainetta ehkäisevä vaikutus.

Muita vaikuktuksia:
Hengitystieinfektiot, suolisto mm. Crohniin-tauti, krooniset kivut esim. fibromyalgiassa, lihas- ja hermosolujen toiminta, tasapaino, eturauhasvaivat, astma ja erilaiset syöpäsairaudet.

Lue lisää D-vitamiinin merkityksestä terveydelle.

(Lähde: Ecoway koulutusmateriaali)
[1.12.2011]

D-VITAMIINI YHDISTELMäVALMISTE

Luontaista valovoimaa!

Ecoway ARCTIC VITAMIN D on ainutlaatuinen yhdistelmävalmiste, joka sisältää D2 ja D3 -vitamiinit samassa tabletissa. Tämä luontainen valmiste tehdään osterivinokkaasta ja tyrnistä patentoidulla valmistusmenetelmällä, jolloin tyrnistä saadut antioksidantit ja rasvahapot takaavat D-vitamiinin paremman imeytymisen kehon tarpeisiin.

Lue lisää D-vitamiinin merkityksestä terveydelle.

Arctic Vitamin D saatavilla nyt vastaanotollani!
Tutustu myös Kanta-asiakkuuteen ja sen tuomiin etuihin.
[21.11.2011]


LASTENLääKäRI VAATII D-VITAMIINISUOSITUKSEN NOSTOA

D-vitamiinin antaminen lapsille aloitettiin Arvo Ylpön johdolla 1920-luvulla, jolloin annostus oli 100 mikrogrammaa vuorokaudessa. Vuosikymmenten edetessä annostusta on pienennetty. Nykysuositus on 10 mikrogrammaa. Lastenlääkäri, apulaisylilääkäri Outi Mäkitie ei ymmärrä mistä pienennykset johtuvat.

D-vitamiini vaikuttaa suotuisasti luuston hyvinvointiin. Sen on todettu voivan ehkäistä ja hoitaa mm. osteoporoosia, korkeaa verenpainetta, sydän- ja verisuonisairauksia, astmaa, atooppista ihottumaa, diabetestä (tyypit 1 ja 2), metabolista oireyhtymää, lihomista, ikääntyvien muistin heikkenmistä, masennusta, virusinfektioita, MS-tautia ja syöpätauteja.

Mäkitien mukaan nykyinen suositus ei ole riittävä vaan pitäisi palata 1960-luvun määriin, jolloin suositus oli 50 mikrogrammaa päivässä.

(Lähde: Pääkirjoitus Lääketieteellinen Aikakauskirja Duodecim)
[19.11.2011]


Ecoway kutsuu mukaan:

TERVEYSINFO


Seuraava Terveysinfo pidetään osoitteessa Turun Seudun Invalidit ry:n tilat, Asesepänkatu 1 (karttalinkki) seuraavasti:

- torstai 10.11. klo 18:00
- Luennoitsija: Mervi Vainio
- Lisätiedot: Satu Järvenpää, 0400 557201

Tilaisuudet ovat avoimia kaikille kiinnostuneille!
Vieraat ilmaiseksi, liiketoiminta- ja kanta-asiakkaat 5 euroa
www.ecoway.fi
[28.10.2011]


TUOTESPECIAL

Ensimmäistä kertaa Turussa!

Tule kuulemaan miten voit edistää omaa ja läheistesi terveyttä Ecoway Terveysympyrän tuotteilla. Mukana myöä D-vitamiini info. Tuote tulee markkinoille marraskuussa.

- Aika: torstai 22.9. klo 18:00
- Paikka: Puutarhakatu 7A (karttalinkki) seuraavasti:
- Luennoitsija: Anna-Kaarina Lind, Medika Nova

Tilaisuudet ovat avoimia kaikille terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneille!
Vieraat ilmaiseksi, liiketoiminta- ja kanta-asiakkaat 5€.
www.ecoway.fi
[16.09.2011]


RUNSAAT HIILIHYDRAATIT + VäHäRASVAINEN RUOKAVALIO = VAARALLINEN KOLESTEROLIHäIRIö

”Tyydyttynyt rasva nostaa kolesterolia”
”Korkea kolesteroli aiheuttaa sydänsairauksia”

Ancel Keysin ajoilta oleva Rasvan vaarallisuus –teoria sai alkunsa kolesterolin pelosta 1950-luvulla. Tuolloin tutkijat tiesivät asiasta liian vähän. Pelko levisi Amerikasta ympäri maailman ja tuloksena on räjähdysmäinen kasvu mm. ylipainossa ja 2. Tyypin diabeteksessä. Nyt on ymmärretty, että vähärasvainen ruokavalio oli terveyden kannalta suuri virhe.

Hyvä – paha kolesteroli
LDL- ja HDL –kolesterolilla on päinvastaiset tehtävät elimistössä. Hyvä- eli HDL kolesteroli kuljettaa ylimääräistä kolesterolia pois elimistöstä ja vie sen maksaan uusiokäyttöä varten. Se siis pitää elimistön puhtaana!

Huono- eli LDL kolesteroli kuljettaa kolesterolia elimistöön. Se kuljettaa soluihin niissä tarvittavaa kolesterolia rakennusaineeksi. LDL kolesterolia muodostuu maksassa suurina pakkauksina ja sieltä ne siirtyvät vereen. Niin kauan kuin kaikki toimii hyvin, toiminta on normaalia ja vaaratonta.

HDL kolesteroli on tehokas suoja sydänsairauksia vastaan. Ongelmia alkaa syntyä siinä vaiheessa, kun solut eivät ota enää vastaan suuria LDL pakkauksia vaan ainoastaan osan niistä. Nämä solun ulkopuolelle ylijääneet pienet LDL pakkaukset saattavat härskiintyä ja pystyvät kiinnittymään verisuonten seinämiin ja aiheuttamaan tukoksia.

Mistä on kyse?
Kolesteroli on elintärkeä rakennusaine ihmisen kehossa. Kaikki kolesteroli ei ole vaarallista – ei edes kaikki LDL kolesteroli. Metaboliseen oireyhtymään liittyvä kolesterolihäiriö on vaarallista. Se liittyy korkeaan verensokeriin, korkeaan verenpaineeseen ja keskivartalolihavuuteen. Häiriön seurauksena HDL on matala, triglyseridit korkeat ja veressä vilistää pieniä LDL-kolesteroleja. Häiriön aiheuttaa runsaasti hiilihydraatteja sisältävä vähärasvainen ravinto, joka nostaa insuliinia liikaa!

Ravinto
Liian suuri puhdistetun sokerin ja tärkkelyksen määrä saa aikaan kolesterolihäiriön, joka on yhteydessä sydänsairauksiin.

Luonnollinen rasva, mukaan lukien tyydyttynyt rasva, yhdistettynä vähähiilihydraattiseen ruokavalioon, vähentää kolesterolin riskitekijöitä merkittävästi.

Vähärasvaiset kevyttuotteet ja margariinit puolestaan lisäävät niitä !

(Lähde: Andreas Eenfeld, Ruokavallankumous)
[23.08.2011]

UUTUUS: Saatavilla nyt myös 90 min aikoja

Olen lisännyt vyöhyketerapiahoitoihin nyt myös 90 min ajan.
Elokuun tarjous 70€ (norm. 75€)
Tervetuloa kokeilemaan!

Tarjous voimassa 31.8.2011 saakka.
[08.08.2011]


Uudistuksia www-sivuilla

Käy tutustumassa uusittuun osioon www-sivuillani. Löydät pikalinkit tuotteisiin ja palveluihin sivustoni alalaidasta. Voit halutessasi tilata uutiskirjeen helposti sähköpostiisi. Tutustu myös kuukauden tuotteeseen!
[29.07.2011]


Kesälomalla

Olen lomalla 24.6.-24.7.2011 välisen ajan.
Aurinkoista ja nautinnollista kesää kaikille!
[23.06.2011]


Ecoway kutsuu mukaan:

TERVEYSINFO


Tervetuloa kesän terveysinfoon VEHMERSALMELLE! Tilaisuus pidetään osoitteessa Osuuspankin kerhohuone, Vehmersalmentie 36, 71310 Kuopio, seuraavasti:

- keskiviikko 29.6. klo 18:00

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille!

www.ecoway.fi
[21.6.2011]


TOUKOKUUN TARJOUS

Hivenaineanalyysit -10% (norm. 245 €). Tarjous voimassa 31.5.2011 saakka. Lue lisää: hivenaineanalyysi »
[12.05.2011]


ILMAINEN KULJETUS KUN TILAAT FRUUGOSTA

VerkkokauppaanIlmainen kuljetus, kun tilauksesi on yli 50 euroa. Tarjous voimassa 6.-8.5.2011 ja koskee Fruugossa olevia tuotteita. Koodi SHIP4FREE.
[06.05.2011]

Muista äitiä lahjakortilla
8.5. äitienpäivänä


Saatavilla olevat hoidot ovat refleksologinen vyöhyketerapia, Hot Stone -kivihoito sekä Intialainen päähieronta ja hivenaineanalyysi. Tarjolla myös erilaisia hoitotuotteita! Tilaaminen käy helposti soittamalla tai yhteydenottokaavakkeella.
[02.05.2011]

Ecoway kutsuu mukaan:

ELE

Seuraava ELE (Ecoway liiketoimintaesittely) pidetään osoitteessa Forum Marinum, Linnankatu 72 (karttalinkki) seuraavasti:

- maanantai 2.5. klo 17:30

Tilaisuudet ovat avoimia kaikille kiinnostuneille!
Vieraat ilmaiseksi, liiketoiminta- ja kanta-asiakkaat 5 euroa
www.ecoway.fi
[13.4.2011]


TERVEYSINFO

Seuraava Terveysinfo pidetään osoitteessa Turun Seudun Invalidit ry:n tilat, Asesepänkatu 1 (karttalinkki) seuraavasti:

- maanantai 9.5. klo 18:00

Tilaisuudet ovat avoimia kaikille kiinnostuneille!
Vieraat ilmaiseksi, liiketoiminta- ja kanta-asiakkaat 5 euroa
www.ecoway.fi
[7.4.2011]


ROSENSERIEN TARJOUS

  • Osta Rosenserien tuotteita 50 eurolla, saat käsi- tai jalkavoiteen kaupan päälle (arvo 19 euroa).
  • Tarjous voimassa 28.2.2011 asti.
  • Joutsenmerkki - kestävä valinta

  Verkkokauppaan Verkkokauppaan
  [17.2.2011]


  Ecoway kutsuu mukaan:
  TERVEYSINFO


  Seuraava Terveysinfo pidetään osoitteessa Manilla, Itäinen rantakatu 64 (karttalinkki) seuraavasti:

  - torstai 10.2. klo 18:00

  Tilaisuudet ovat avoimia kaikille kiinnostuneille!
  Vieraat ilmaiseksi, liiketoiminta- ja kanta-asiakkaat 5 euroa
  www.ecoway.fi
  [26.1.2011]


  Ajankohtaisten uutisten arkisto:
  Arkisto 2012-2013
  Arkisto 2011
  Arkisto 2010
  Arkisto 2008-2009


  Takaisin ylös


 •   
  Vyöhyketerapia       PALVELUT TUOTTEET KUUKAUDEN TUOTE   Vyöhyketerapia
  Vyöhyketerapia    
  © Satu Järvenpää tmi

  Yhteystiedot »

  Rekisteriseloste »

  satu.jarvenpaa (a) me.com

     
  Refleksologinen vyöhyketerapia
  Hyvinvointipalvelut yrityksille
  Klassinen-/urheiluhieronta
  BEMER-terapia
  Detoksifikaatio-ohjelma
  Hivenaineanalyysi
  Lisämunuaisen toiminnan analyysi
   
  Lisäravinteet

  Fytocos

  Arctic Nutrition -tuotteet

  Arctic Nutrition Kanta-asiakkuus

  Muut tuotteet

  VITAL - TERNIMAITO JA MUSTIKKAVALMISTE

  Ternimaito sisältää B-12 -vitamiinia, joka edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja osallistuu solujen jakautumisprosessiin. Mustikka auttaa ylläpitämään tervettä mahalaukun ja ohutsuolen limakalvoa sekä silmien terveyttä.
  Lue lisää »
    Vyöhyketerapia
                   
  Vyöhyketerapia Design by Ad Express Vyöhyketerapia