Satu Järvenpää - Vyöhyketerapiaa
 
      
Vyöhyketerapia Etusivu   
Vyöhyketerapia Yritystiedot  
Vyöhyketerapia Palvelut  
Vyöhyketerapia Tuotteet  
Ecoway hyvinvointituotteet Arctic Nutrition hyvinvointituotteet  
Vyöhyketerapia Ajankohtaista  
Vyöhyketerapia Hinnasto    
Vyöhyketerapia Yhteystiedot  
Vyöhyketerapia Linkit    
Vyöhyketerapia Ota yhteyttä     
Vyöhyketerapia Ajanvaraus    


Ajankohtaista:   
Vyöhyketerapia Vyöhyketerapia

TARJOUS Vyöhyketerapia ja refleksologia koliikkivauvan hoidon tukena -30%
[13.12.2017]

Rautavarastot kuntoon
[09.10.2017]

TARJOUS hierojaharjoittelija vastaanotolla 1.-27.6.
[01.06.2017]

 
Satu Järvenpää Facebookissa


Tilaa lahjakortti

 
 
Jäsenrekisterissä:  
Luonnonlääketieteen Keskusliitto LKL ry  
   
Vuokrattavana:  
Vyöhyketerapia Lomamökki Lapissa  
   
  
 

Ajankohtaista - arkisto 2010

Hyvää oloa! Osallistu paasto- tai detoksifikaatio -kurssille

Aloita vuosi 2011 hyvällä ololla! Ohjelmat toteutetaan Ultra Clear erityisravintovalmisteiden avulla. Kurssi kestää kokonaisuudessaan 4 viikkoa, josta varsinaista paastoa 7 vrk/detoksifikaatiossa 3 vrk. Tarkempi aikataulu löytyy Palvelut -sivulta.

Voit ilmoittautua yhteydenottokaavakkeen kautta tai suoraan sähköpostiini. Saat infopaketin sähköpostitse lähempänä ajankohtaa. Kurssille mahtuu 6 osallistujaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Sitovat ilmoittautumiset 10.1.2011 mennessä.

Tervetuloa mukaan!

Lue kurssilaisten paastokokemuksista »

[28.12.2010]


Lahjakortti on mukava tapa muistaa
lähimmäisiäsi jouluna


Saatavilla olevat hoidot ovat refleksologinen vyöhyketerapia, Hot Stone -kivihoito sekä Intialainen päähieronta ja hivenaineanalyysi. Tarjolla myös erilaisia hoitotuotteita! Tilaaminen käy helposti soittamalla tai yhteydenottokaavakkeella.
[09.12.2010]


KROONINEN VäSYMYSOIREYHTYMä

Krooninen väsymysoireyhtymä on pitkäaikainen sairaus. Siihen liittyy aina muitakin oireita, kuten lihas- ja nivelsäryt, masennus, migreeni, unettomuus, suolisto-ongelmat ja kuumeilu. Suomessa tämä vaiva tunnetaan huonosti. Lääketieteellisiä diagnooseja tehdään hyvin vähän, sillä diagnoosia ei voi toistaiseksi tehdä laboratoriokokein.

Syitä ja oireita on monia, mm. pahoinvointi. Taustalla saattaa olla heikko immuniteetti, sen myötä erilaisia sairauksia mm. tulehduksia, ruuansulatushäiriöitä, ärtyneen suolen oireyhtymää; tai pitkäaikainen stressitila. Myös liiallinen urheilu kuormittaa elimistöä mikäli keho ei ole palautunut rasituksesta. Keskeisin osa ihmisen hyvinvointia on terve suoliston toiminta.

Ruokavaliolla on suuri merkitys uupuneen itsehoidossa. Nykyään syödään liikaa nopeita hiilihydraatteja, sokeria ja valkojauhotuotteita, jotka nekin vaikuttavat sokerin tavoin. Nämä aiheuttavat verensokerin heilahteluja ja voivat pitkään jatkuen johtaa myös hormonihäiriöihin. Verensokerin tasaaminen on tärkeää väsymystä hoidettaessa.

Ravinnosta on saatava riittävä määrä elintärkeitä suojaravinteita, antioksidantteja ja vitamiineja. On tärkeää välttää liiallista sokeria ja suosia tuoreita kasviksia. Lisäaineet, säilöntäaineet, tupakka ja alkoholi kuormittavat elimistöä ja aiheuttavat väsymysoireita. Rasvattomuusbuumi on saanut ihmiset välttämään rasvaa ja unohtamaan, että aivoista 60% on rasvaa. Voidakseen hyvin ne tarvitsevat kylmäpuristettuja öljyjä, kalaöljyä, avokadoa ja pähkinöitä. Levitteitä valitessaan on hyvä muistaa, että voi on lisäaineeton!

Mikäli lautaselta ei tule riittävästi ravinteita, voi tarvittaessa turvautua ravintovalmisteisiin. Uupumuksen hoitoon ei ole valmista hoito-ohjetta. Hoito on aina yksilöllinen. Tarkastelun lähtökohdaksi voi ottaa esim. hivenaineanalyysin, jonka yhteyteen kuuluu aina perusteellinen haastattelu. Hoito aloitetaan akuuteimmasta oireesta ja edetään pienin askelin, mahdollisuuksien mukaan myös syiden taustalle. Pysyvät tulokset saadaa usein aikaan pysyvillä elämäntapamuutoksilla.
[11.11.2010]


Rosenserien - LahjasettiJoulutarjous -
ROSENSERIEN LAHJASETTI

  • Puhdistustuote (puhdistuselmulsio tai pesugeeli), hinta 25 euroa
  • Kasvovesi, hinta 26 euroa
  • Kosteusvoide (normaali, herkkä tai rasvainen), hinta 27,50 euroa
Saat silmänympärysgeelin kaupan päälle (arvo 24 euroa)

Tarjous voimassa 15.12. 2010 asti.

Tilaukset vain sähköpostilla
[3.11.2010]


Ecoway kutsuu mukaan:
TERVEYSILLAT JA ELET TURUSSA


Tule kuulemaan Ecowayn terveysilloista ja mukavista mahdollisuuksista liiketoiminnan saralta. Seuraavat Terveysillat pidetään osoitteessa Manilla, Itäinen rantakatu 64 (karttalinkki) seuraavasti:

Terveysilta
- keskiviikko 17.11. klo 18:00
- torstai 9.12. klo 18:00


UUTUUS! Lasten terveysilta
- tiistai 30.11. klo 18:00
- Luennoitsija: Anna-Kaarina Lind

Saat ajankohtaista tietoa lasten terveydestä ja sen tukemisesta laadukkailla ja turvallisilla Ecowayn ravintolisillä, mm.
- miten ehkäiset tulehduskierteet
- miten helpottaa vatsavaivoja
- miten parantaa unta


ELE (Ecoway Liiketoiminta Esittely)
- tiistai 9.11. klo 18:00
- osoite: Manilla, Itäinen rantakatu 64 (karttalinkki)

- tiistai 23.11. klo 18:00
- osoite: Manilla, Itäinen rantakatu 64 (karttalinkki)

Tilaisuudet ovat avoimia kaikille kiinnostuneille!
Vieraat ilmaiseksi, liiketoiminta- ja kanta-asiakkaat 5 euroa
www.ecoway.fi
[31.10.2010]


MUSTAHERUKKA – MAHDOLLISUUS VÄHENTÄÄ ATOPIA OIREITA

Turun yliopistossa on tehty ravitsemustutkimus, joka osoitti äidin raskauden ja imetyksen aikaisella ravitsemuksella olleen vaikutusta lapsen atooppisen ihottuman puhkeamisessa. Atooppinen ihottuma on yleinen vaiva Suomessa ja sitä esiintyy noin joka viidennellä lapsista ja nuorista (2-18 vuotta).

Kokeessa vertailtiin mustaherukan siemenistä uutetun öljyn ja oliiviöljyn vaikutuksia atopiaan imeväisikäisillä ja pikkulapsilla. Öljylisää annettiin raskauden ja imetyksen aikana äidille ja lisättiin lasten ruokaan kaksi vuotiaaksi saakka.

Aidon mustaherukan ravintovaikutuksia voit nauttia myös Elixir ravintovalmisteesta, joka mustaherukan lisäksi sisältää viittä muutakin suomalaista marjaa sekä neljää yrttiä. Tuotteessa on mukana myös marjojen tärkeät siemenöljyt. Elixir käy terveyden tueksi kaiken ikäisille.

(Lähde: Turun yliopisto)
www.ecoway.fi
[3.10.2010]

RUOKAVALIO REMONTTIIN - APUA LAPSETTOMUUTEEN

Uusimpien tutkimusten mukaan on löydetty viitteitä siitä, että äidin raskauden aikainen puutteellinen ruokavalio saattaa altistaa lapsen monille sairauksille vielä myöhemmälläkin iällä. Raskautta suunnittelevan naisen olisi hyvä aloittaa elimistön puhdistaminen jo kuukausia ennen aiottua raskautta. Samaiseen harjoitukseen tulisi myös tulevan isän osallistua, sillä miehen sperma vaikuttaa sikiöön. Lisääntynyt nautintoaineiden käyttö, ravitsemukselliset puutteet ja epäterveelliset elämäntavat ovat heikentäneet sperman laatua viime vuosikymmenien aikana. Niiden seurauksena spermasta saattaa tulla laiskaa eikä se pääse munasoluun, jonka seurauksena esiintyy hedelmöitysvaikeuksia.

Kaiken lähtökohtana on terveellinen ravinto, johon tulisi kiinnittää huomiota vähintään neljä kuukautta ennen raskauden alkamista. Antiravinnon (roskaruoka, liiallinen sokeri ja lisäaineet) välttäminen on oleellinen osa ravintoremonttia. Myös hivenaineisiin ja vitamiineihin tulisi kiinnittää huomioita. Elimistö saattaa tarvita myös puhdistusta.

Suoliston kunto on hyvä selvittää ennen aiottua puhdistuskuuria, sillä noin 80% immuunivasteesta tulee suoliston alueelta. Suolisto säätelee myös tulehdusreaktioita eli on tärkeää varmistaa, että suolistobakteeristo on hyvälaatuista.

Hedelmällisyyttä tukeva ruokavalio sisältää runsaasti kasviksia ja hedelmiä, hitaita hiilihydraatteja kuten linssit, pavut ja täysjyväviljat; puhdasta vettä sekä välttämättömiä rasvahappoja mm. pähkinöistä (ei maapähkinät), siemenistä ja kalasta. Myös vihannesmehut on suositeltavia. Seuraavia ruoka-aineita tulisi välttää: kovat rasvat, jalostetut elintarvikkeet, lisäaineet (virvoitusjuomat ja valmisruuat), synteettiset ja kemialliset aineet, antiravinteet (sokeria ja valkojauhotuotteet) sekä nautintoaineet. Lisäravinteista tärkeimpiä ovat: foolihappo, D-vitamiini, rasvahapot ja sinkki.

Lisäravinteiden nauttiminen ohjeen mukaisesti on turvallista. Hivenaineiden käyttö on kuitenkin osoittautunut tehokkaammaksi ja hyödyllisemmäksi, kun se perustuu mahdolliseen oirekartoitukseen ja hivenaineanalyysiin.

Lisää tietoa raskauden- ja imetyksenajan ravinnosta löydät myös vastaanotollani olevasta Anna-Kaarina Lindin kirjasta Vyöhyketerapia ja refleksologia koliikkivauvan hoidon tukena.

Babyboom & Kidz -messuilla 4.-5.9.2010

Satu Järvenpää osallistuu Babyboom & Kidz messuille yhteistyössä Medika Novan kanssa. Osastolla runsaasti tietoa terveyden ja hyvinvoinnin ylläpidosta kaiken ikäisille.

Nähdään messuilla!

Terveyttä Suomalaisista marjoista
ANTIOKSIDANTIT, FLAVONOIDIT JA VITAMIINIT – MARJAT EHKÄISEVÄT MM. RASVAMAKSAA


Ei-alkoholiperäinen rasvamaksa on lihavuuteen liittyvä elintasosairaus, joka yleistyy länsimaissa huolestuttavan nopeasti. Turun yliopistossa tehdyn tutkimuksen mukaan päivittäin ruokavalion osana olevilla pohjoisilla luonnonmarjoilla pystyttiin laskemaan maksan rasvoittuvuusasetetta 23%. Päivittäinen marja-annos oli 163 g. Tämän lisäksi havaittiin myös suotuisia vaikutuksia verenpaineeseen. Tutkimukseen osallistuneet marjat olivat: mustikka, puolukka, tyrni ja mustaherukka. Tutkimus suoritettiin yhteistyössä Turun ammattikorkeakoulun ja seitsemän kotimaisen elintarvikealan yrityksen kanssa. (Lähde: Aurora 2/2010)

Mm. nämä marjat + paljon muuta löytyvät myös suomalaisesta Ecoway Elixir –tuotteesta, joka on kehitelty yhteistyössä suomalaisten yliopistojen kanssa. Huomionarvoista tuotteessa on myös se, että marjat menevät tuotantoon jäisinä ja kokonaisina mukaan lukien myös siemenet, jotka avataan prosessin aikana ja niiden siemenöljykin käytetään hyväksi. Marjojen elinvoimaisuus säilyy korkeana kuluttajalle saakka.

Tutustu Ecoway kanta-asiakkuuteen.

Ecoway kutsuu mukaan:
TERVEYSILLAT TURUSSA


Tule kuulemaan Ecowayn terveysilloista ja mukavista mahdollisuuksista liiketoiminnan saralta. Seuraavat Terveysillat pidetään osoitteessa Yliopistokatu 13A, Merja Suihkon hoitotila seuraavasti:

Terveysilta
- torstai 5.8. klo 18
- torstai 26.8. klo 18

Tilausuudet ovat maksuttomia ja avoimia kaikille aiheesta kiinnostuneille!
www.ecoway.fi
[30.06.2010]

Kesälomalla 5.7.-31.7.2010

Olen lomalla 5.-31.7. välisen ajan.
Aurinkoista ja nautinnollista kesää kaikille!
[29.06.2010]Wellness-asiakkuusUUTTA - liity Ecoway asiakkaaksi

Toin Ecoway Wellness- ja Kanta-asiakas -liittymisen lähelle Sinua nyt myös sähköisesti. Voit seurata tulevia Terveysiltoja nettisivujen ajankohtaista osiossa tai Facebookissa liittymällä Refleksologi Satu Järvenpää -sivun faniksi ja tulla paikan päälle Kanta-asiakkuuskuulemaan viimeisintä tietoa terveyden ylläpidosta.
Ecoway asiakasohjelmien kautta saat tuotteet kotiisi edullisesti.

[14.06.2010]
Kesäkuun tarjous

Kesäkuun aikana hivenaineanalyysit hintaan 199 € (norm. 235 €). Tarjous on voimassa 30.6.2010 saakka.

Lue lisää: hivenaineanalyysi »
[05.06.2010]

Kesä alkaa tästä - osallistu detoksifikaatio -kurssille

Tämän kevään paastokurssi on muuttunut kesän detoksifikaatio-kurssiksi. Se toteutetaan Ultra Clear erityisravintovalmisteiden avulla. Kurssi kestää kokonaisuudessaan 3-4 viikkoa ja aloitus on 8.6. klo 18 vastaanotollani. Tarkemmat tiedot löytyy Palvelut -sivulta. Kurssin päätteeksi saat vielä ohjeistuksen jatkotoimenpiteisiin hyvän olon ylläpitämiseksi.

Voit ilmoittautua yhteydenottokaavakkeen kautta tai suoraan sähköpostiini. Saat infopaketin sähköpostitse lähempänä ajankohtaa. Kurssille mahtuu 6-8 osallistujaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Sitovat ilmoittautumiset 1.6. mennessä. Kiiruhda, sillä ennakkoilmoittautumisia on jo tullut!

Tervetuloa mukaan!
[14.05.2010]

Ecoway kutsuu mukaan:
TERVEYSILLAT TURUSSA


Tule kuulemaan Ecowayn terveysilloista ja mukavista mahdollisuuksista liiketoiminnan saralta. Seuraavat Terveysillat pidetään osoitteessa Yliopistokatu 13A, Merja Suihkon hoitotila seuraavasti (HUOM! Uusi osoite):

Terveysilta
- torstai 15.7. klo 18
- torstai 5.8. klo 18
- torstai 26.8. klo 18

Tilausuudet ovat maksuttomia ja avoimia kaikille aiheesta kiinnostuneille!
www.ecoway.fi
[30.06.2010]

HIVENAINEANALYYSISTÄ APUA TERVEYDEN JA HYVINVOINNIN SEURANTAAN

Vastaanotollani on nyt mahdollisuus kartoittaa kehon tasapainotilaa hivenaineanalyysin avulla. Käy tutustumassa hivenaineanalyysin tarjoamaan mahdollisuuteen terveyden ylläpidossa ja epätasapainotilojen kartoituksessa: hivenaineanalyysi-sivulla. Testi tehdään aina yhteistyössä MDD Terveyspalveluiden kanssa ja siihen sisältyy yksilöllinen tulosten tulkinta vastaanotollani.

[28.04.2010]

ECOWAY - ELÄMÄN EVÄÄT

Kansainvälinen Business Finland Magazine kertoo Ecoway terveysympyrästä.
Nautinnolista lukuhetkeä!

http://bit.ly/bROuUo

[27.03.2010]


KAIPAAKO KEHOSI KEVÄTSIIVOUSTA?

Aurinko paistaa, kevät kolkuttaa ovella ja kesään on enää pari kuukautta. Tähän aikaan heräämme talviunesta ja aloitamme uuden elämän! Innostus hyvinvointiin ja kehon puhdistukseen käynnistyy viimeistään näillä viikoilla. Käytäntö on osoittanut, että yhä useamman kohdalla detoksifikaatio-ohjelma on tuonut pysyvämpiä ja toivotumpia tuloksia kuin kursseillani käytetty paasto-ohjelma.

Molemmat ohjelmat kestävät kokonaisuudessaan noin neljä viikkoa, joista detoksifikaatio-ohjelma tuo useimmille toivottua muutosta elintapoihin ja ruokailutottumuksiin lempeämmällä tavalla kuin paastokurssi, jossa täyspaaston osuus on 7 vrk. Detoksifikaatio-ohjelmassa noudatetaan neljän viikon aikana tarkkaan ohjattua ruokailua, joka helpottaa ja kannustaa terveellisemmän ja kuitupitoisemman ruokavalion omaksumista. Samaan aikaan käytetään Ultra Clear -ravinnejauhetta, joka edistää kehon ja maksan puhdistusprosessia. Ravinnejauhe takaa myös riittävän ravinteiden saannin rajoitetumman ruokavalion ohessa ohjelman aikana.

Merkittävä ero näiden kahden ohjelman välillä on ollut huomata kehon mittauksissa tapahtuneet muutokset (kehon rasva%, sisäelinrasva, BMI, luusto-lihas% ja paino). Detoksifikaatio-ohjelma tukee kehoa pysyvämpiin ja suurempiin muutoksiin kuin paasto-ohjelma. Paaston aikana suurin painonpudotus osuu varsinaiseen paastoviikkoon, josta osa tulee takaisin, kun normaalit ruokailuvälit aloitetaan. Detoksifikaatio-ohjelmassa paino putoaa neljän viikon aikana tasaisesti ja luo pohjaa pysyvämmälle painonhallinnalle.

Detoksifikaatio-ohjelma on tuonut helpotusta myös yksilöllisiin ongelmiin/oireisiin, joista merkittävimpiä ovat olleet unenlaatu, iho-ongelmat, suolistovaivat, PMS-oireet ja uupumus.

Ilmoittaudu mukaan paastokurssille tai tule yksilölliseen ohjaukseen detoksifikaatio-ohjelmaan. Kysy käyntejä myös työpaikallesi!

Aurinkoista kevättä!
[25.03.2010]Ecoway kutsuu mukaan:
KEVÄÄN TERVEYSILLAT JA ELET TURUSSA


Tule kuulemaan Ecowayn terveysilloista ja mukavista mahdollisuuksista liiketoiminnan saralta. Seuraavat ELE- ja Terveysillat pidetään osoitteessa Puutarhakatu 7A (karttalinkki) seuraavasti:

ELE (Ecoway Liiketoiminta Esittely)
- keskiviikko 7.4. klo 18
- tiistai 4.5. klo 18:30

Terveysilta
- tiistai 16.3. klo 18
- keskiviikko 21.4. klo 18

Tilausuudet ovat maksuttomia ja avoimia kaikille aiheesta kiinnostuneille!
www.ecoway.fi
[10.03.2010]


HYVÄÄ NAISTENPÄIVÄÄ!!

Höyrytä, haudo ja itseäs helli, kylvetä, kuori ja yrteissä kelli. Pääsee näin valloilleen kehon kieli, hohtavat silmät ja virkistyy mieli. Katsoo pian peilistä uusi nainen: lähes täydellinen, siis sinunlainen!!
[08.03.2010]ECOWAY TERVEYSILTA TURUSSA


Aika: keskiviikko 20.1.2010 klo 18:00 - 19:30
Paikka: Turun Konepäällystöyhdistys, Puutarhakatu 7A (karttalinkki).
Illan vetäjä: Ecoway terveys- ja hyvinvointikouluttaja Iris Jäpölä, puh. 045-1122981

Tule kuulemaan, miten jokainen meistä voi ottaa vastuun omasta terveydestään ja parantaa omaa huomistaan!

TERVETULOA!

Vapaa sisäänpääsy
www.ecoway.fi
[15.01.2010]


ECOWAY TERVEYSILTA SALOSSA

Aika: keskiviikko 13.1.2010 klo 18:00 - 19:30
Paikka: Cafe Rockin Hood, Rummunlyöjänkatu 7, Salo
Illan vetäjä: Medika Novan toimistusjohtaja ja kouluttaja Anna-Kaarina Lind

Tule kuulemaan, miten jokainen meistä voi parantaa omaa huomistaan!
Kerromme miten saat:
  • lisäenergiaa ja hyvinvointia jokaiseen päivään
  • apua stressinhallintaan
  • apua sairauksien ennaltaehkäisyyn ja kivunhallintaan
TERVETULOA!

Vapaa sisäänpääsy
www.ecoway.fi
[09.01.2010]


Ajankohtaisten uutisten arkisto:
Arkisto 2012-2013
Arkisto 2011
Arkisto 2010
Arkisto 2008-2009


Takaisin ylös


  
Vyöhyketerapia       PALVELUT TUOTTEET KUUKAUDEN TUOTE   Vyöhyketerapia
Vyöhyketerapia    
© Satu Järvenpää tmi

Yhteystiedot »

Rekisteriseloste »

satu.jarvenpaa (a) me.com

   
Refleksologinen vyöhyketerapia
Hyvinvointipalvelut yrityksille
Klassinen-/urheiluhieronta
BEMER-terapia
Detoksifikaatio-ohjelma
Hivenaineanalyysi
Lisämunuaisen toiminnan analyysi
 
Lisäravinteet

Fytocos

Arctic Nutrition -tuotteet

Arctic Nutrition Kanta-asiakkuus

Muut tuotteet

VITAL - TERNIMAITO JA MUSTIKKAVALMISTE

Ternimaito sisältää B-12 -vitamiinia, joka edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja osallistuu solujen jakautumisprosessiin. Mustikka auttaa ylläpitämään tervettä mahalaukun ja ohutsuolen limakalvoa sekä silmien terveyttä.
Lue lisää »
  Vyöhyketerapia
                 
Vyöhyketerapia Design by Ad Express Vyöhyketerapia